ЛАГАТА

Билети

  • Петок, 02 Декември 2022 од 20:00 часот
    КУПИ БИЛЕТ1024 ФИНАЛ.png Лагата
    Времетраење: минути
    Локација: Голема сцена
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?