Благодарност до сите апликанти за работилницата „Драг непријател“
Голема благодарност до сите апликанти за работилницата „Драг непријател“ која како дел од проектот „Патиштата на хероите“ ќе се одржи во Зеница (БиХ) оваа година од 6 до 13 јули.
Добивме 95 апликации од исклучителни уметници од 31 земја од светот, ставајќи ги менторите пред тешка одлука при изборот на само 20 учесници.
На сите оние кои не влегоа во финалната селекција им благодариме за интересот и се надеваме дека ќе се сретнеме на некои други проекти.
На 20 уметници кои ќе бидат дел од работилницата им честитаме!
#CreativeEurope #TheWaysoftheHeroes #WoH #PublicSpace #performance #workshop #ABelovedEnemy
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk