Ден на жалост
Поради тешката сообраќајна несреќа и прогласувањето на 14-ти и 15-ти февруари за денови на жалост, Македонскиот народен театар ја откажува изведбата на мјузиклот Mamma mia!, планирана за 14-ти февруари.
Македонскиот народен театар им изразува длабоко сочувство на семејствата на загинатите.
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk