Импресии од балканско-европската турнеја со претставата „Работи за кои не зборуваме“
“Турнејата ни покажа колку актуелна и универзална претстава сме направиле и колку е потребна размена на театарски искуства со други земји. Приемот на претставата беше одличен, со што дополнително се потврди дека комуницира и со публика која не го зборува нашиот јазик. Техничкиот и уметнички тим на претставата се потврди како комплетно спремен за секакви предизвици. Се вративме задоволни од постигнатиот резултат...”
 
Нела Витошевиќ - режисер
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk