Известување до јавноста
Почитувана публико, 
 
Согласно одлуката на Владата на Република Северна Македонија, која беше донесена на ден 9 март 2021 година, а истата се однесува за воведување на полициски час од 22 часот навечер до 5 часот наутро, на територија на цела држава започнувајќи од среда 10 март, ве известуваме дека изведбите на претставите "Кец на десетка", "Последната лента на Крап" и "Влези не се соблакај" ќе започнат од 19 часот.
 
Ви благодариме на разбирањето.
 
Со почит,
РСМ НУ Македонски народен театар
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk