ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЈАВНОСТА - Препорака за откажување на сите поголеми јавни собири до 6 март
 
Во согласност со препораката на Владата на Република Северна Македонија за неодржување јавни настани до 6. март, НУ Македонски народен театар ги одлага закажаните претстави во овој период.
За продолжување со редовниот репертоар, МНТ дополнително ќе ја информира јавноста.

Со почит,
НУ Македонски народен театар
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk