Јануари е месец на денови за ваучери!
Поради преголемата заинтересираност за најновото издание на книгата „Торонто експрес“/„Тибам Штркот – апдејт“ од авторот Зоран Спасов-Ѕоф, со која читателите добиваат ваучер за претставата со секоја купена книга, по тој повод, Македонскиот народен театар организира денови за ваучери за претставата „Торонто експрес“, а читателите/гледачите можат да ги искористат на веќе закажаните изведби/термини - 25 и 26 јануари со почеток во 20:00 часот.
Ваучерите може да се заменат за билет по божиќните празници од 10 јануари 2022 година.
Се гледаме во театар!
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk