Катина Иванова - IN MEMORIAM
Почитувани, Ве известуваме дека последното испраќање на нашата Катина Иванова ќе биде на 12 август (сабота) на Градските гробишта Бутел. Телото ќе биде изложено од 10:00 до 11:00 часот во капелата, а погребот е закажан веднаш потоа. Вечен спомен, драга Катина.
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk