Комеморација - Влaдимир Ендровски (1963 – 2023)

Утре на 26 септември (вторник) во 11:00 часот на големата сцена ве покануваме да му одадеме почит на актерот Влaдимир Ендровски, кој со својот карактеристичен излив на емоции, маестрално подготвени улоги, умешноста и со огромна експлозија на енергија ја пренесуваше од сцената кон публиката сцена и телевизискиот/филмски екран.

 

Вечен спомен за единствениот Владимир Ендровски!

РСМ НУ Македонски народен театар

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk