MAMMA MIA! за денот на виното и љубовта
Драга публико,
Ве покануваме на 14 февруари во 20:00 преку хитовите на АББА заеднички да го прославиме денот на виното и љубовта со раскажувачката магија на безвременските песни на АББА.
МAMMA MIA! претставува двигател на волшебната приказна за љубовта, смеата и пријателството, креирајќи незаборавен мјузикл.
Големата актерска екипа, веселата атмосфера и експлозивните танчерски нумери заедно ја прават МAMMA MIA! 
Загарантирано прекрасна помината вечер во МНТ, следат изненадувања...
Музика и текст: Бени Андерсон | Бјорн Улвеус | текст: Кетрин Џонсон | по приказната на: Џуди Крејмер
Режисер: Наташа Поплавска
Проектот се реализира во копродукција помеѓу Македонски народен театар и Prospot d.o.o./Presented by Arrangement with Music Theatre International/Europe.
Mamma Mia! was originally produced in London by Judy Craymer, Richard East and Björn Ulvaeus for Little Star in association with Universal.
Дополнителен материјал и аранжмани: Мартин Коч
Music published by Universal Music Publishing Group
*Цените на билетот се:
1-5 ред - 1000 ден.
6-11 ред - 1200 ден.
12-17 ред - 1000 ден.
1 галерија - 800 ден.
2 галерија - 600 ден.
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk