МНТ со „Ничија земја“ и „Моќта на театарот“ го отвора 53. издание на МНФ „Војдан Чернодрински“
Македонскиот народен театар на 8 јуни со претставата „Ничија земја“ во 20:00 го отвора  53 -то издание на МТФ „Војдан Чернодрински“ - Прилеп, а во рамките на фестивалот ќе биде поставена иложбата „Моќта на театарот“ - Изложба посветена на театарската уметност 19:30
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk