МНТ ВО ЧЕСТ НА БЕЛИТЕ МАНТИЛИ
 
Македонскиот народен театар на првата претстава, 
по паузата поради пандемијата, ги поканува хероите на ова време - лекарите и медицинскиот персонал од Клиничкиот центар „Мајка Тереза“, ГОБ „8 Септември“, Детската болница — Козле, епидемиолозите и матичните лекари. 
Претставата „Говорна мана“ ќе се одржи на 14 октомври во 20 часот и за таа цел оставете ги белите мантили и уживајте во актерската игра.
Ве очекуваме со задоволство,
Ваш МНТ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk