„Нема да биде крај на светот“ најдобра претстава во целина на фестивалот БиХ драма Зеница
„Нема да биде крај на светот“ е прогласена за  најдобра претстава во целина на фестивалот  БиХ драма Зеница – БиХ
 
Копродукцискиот проект помеѓу МНТ, Перипетија продукција и Сараевски ратни театар САРТР, „Нема да биде крај на светот“ е добитник на наградата од новинарското жири за најдобра претстава во целина на фестивалот БиХ драма Зеница - БиХ.
 
Следната изведба е закажана на 22 јуни во 20:30 на сцента во МНТ, а во рамките на Скопско лето.
 
Билетите се достапни онлајн преку веб-страницата www.mnt.mk како и на билетарницата во МНТ секој работен ден од 14:00 часот.
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk