Поради болест на актер се откажува изведбата на „Мој термин“

Почитувана публико,

Ве известуваме дека изведбата на претставата „МОЈ ТЕРМИН“ која е закажана на 28.1.2022 година се откажува поради болест на актер.

Средствата од билетите за изведбата ќе ви бидат рефундирани на следниот начин: билетите кои се купени онлајн ќе ви бидат вратени системски, а од купените билети на билетарницата ќе ви бидат вратени од билетарницата во МНТ секој работен ден од 14:00.

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk