Претставата "Дух" се одложува за 29.6 во 21:00
Почитувана публико,
Ве информираме дека вечерашната изведба на претставата "ДУХ" во режија на Срѓан Јаниќијевиќ, која е во рамките на Скопско лето, ќе се одложи за утре 29 јуни со почеток во 21:00. Претставата се одложува од технички причини, а билетите ќе важат за утрешната изведба. Ви благодатиме на разбирањето.
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk