Денови на жалост

Поради тешката сообраќајна несреќа која се случи на ден 23 ноември 2021 г.  23, 24 и 25 ноември се прогласени за денови на жалост.
Премиерата и репризните изведби на претставата „Нема да биде крај на светот“ во режија на Нина Николиќ, кои беа закажaни на 24, 25 и 26 ноември 2021 г. се откажуваат.

Новиот термин на премиерната изведба се закажува за сабота на 27 ноември со почеток во 20 часот, а репризните изведби кои беа закажaни за 25 и 26 ноември се откажуваат – средствата од билетите за овие изведби на публиката ќе и бидат рефундирани.

РСМ НУ Македонски народен театар изразува длабоко жалење и сочувство до семејствата на загинатите.
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk