Горчливите солзи на Петра фон Кант
Се откажува вечерашната изведба на "Кец на десетка"
Почитувани,
 
Вечерашната изведба на претставата „Кец на десетка" се откажува поради ненадејното заминување на нашиот драг колега/актер Славиша Кајевски.
Средствата од билетите купени онлајн ќе ви бидат рефундирани системски, а билетите кои ги купивте на билетарница во МНТ ќе ви бидат вратени на истата.
 
РСМ НУ Македонски народен театар
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?