Се откажуваат декемвриските изведби на претставата „Мој термин“
Изведбите на претставата „Мој термин" кои беа закажани за 10 и 17 декември се откажуваат поради болест на актер.
Средствата од билетите купени онлајн ќе ви бидат рефундирани системски, а билетите кои ги купивте на билетарница во МНТ ќе ви бидат вратени на истата.
 
РСМ НУ Македонски народен театар
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk