„Во спомен на Катина Иванова“

На 20 септември (среда), во МНТ (на големата сцена), во 12:00 часот ве покануваме да и одадеме почит на нашата драга Катина Иванова, големата актерка која повеќе од четири децении беше дел од Македонскиот народен театар. Низ видеа, фотографии и сведоштва на „Во спомен на Катина Иванова“ ќе се присетиме на нејзините реализирани улоги, нејзината насмевка, топол сензибилитет и поддршка која ја даваше.

РСМ НУ Македонски народен театар

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk