ВОНРЕДНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Ве известуваме дека поради засилените мерки за заштита на населението, како и превенција од понатамошно ширење на вирусот, согласно препораките од Владата на Република Северна Македонија, билетарницата на НУ Македонски народен театар ќе биде затворена до 24 - ти март 2020 г. Средствата за купените билети ќе ви бидат рефундирани по 24 - ти март 2020 г.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
НУ Македонски народен театар

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk