Торонто експрес
Макбет
Оценете ја претставата

Макбет

 • Автор: Вилијам Шекспир
 • Режисер: Нела Витошевиќ
 • Информации: Адаптација на текст: Нела Витошевиќ
  Препев: Богомил Ѓузел
  Извршен продуцент: Симона Угриновска
  Сценограф: Костантин Трпеноски
  Асистент на сценографот: Моника Ангелевска
  Костимограф: Роза Трајческа - Ристовска
  Асистент на костимографот: Дафинка Балабанова - Алексова
  Композитор: Огнен Анастасовски
 • Премиерна изведба: Четврток, 09 Мај 2019
 • Времетраење: 140
 • Пауза: Не
 • Сцена: Голема

Фото галерија

View the embedded image gallery online at:
https://www.mnt.mk/pretstavi/makbet#sigProId5742c876fd
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?