ЛАГАТА

Репертоар

02 Декември 2022
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
28
29
30
1
2
3
4
 
 
 
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
5
6
7
8
9
10
11
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Сите сме птици orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg ПРЕТПРЕМИЕРА
20:00
20:00 часот Сите сме птици orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg ПРЕМИЕРА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26
27
28
29
30
31
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?