Репертоар

ГАБРИЕЛ МАРЧАНО КВАРТЕТ И „ФРИК ТРИО“ НА ЏОВАНИ ФАЛЦОНЕ

Четврток, 07 Декември 2023 | 20:30
Jazz Skopje 800x1200 MNT.jpg
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    минути
  • Изведбата е
    изберете
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk