Контакт

Името и презимето се задолжителни.
Внесете валидна мејл адреса.
Задолжително изберете сектор кој сакате да го контактирате.
Внесете содржина на пораката.
Invalid Input

Invalid Input
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk